loading...
شبکه مجازی آموزش گام به گام
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
حل المسائل ریاضی چهارم دبستان جدید 6 7187 omid1353
حل المسائل حسابان،ریاضیات 3 تجربی ،هندسه 2،ریاضیات 2،جبر و احتمال ،ریاضیات 1 ،هندسه1 6 6230 aminmoin
حل مسایل فیزیک سوم تجربی سال 94 3 5209 aminmoin
حل المسائل کلیه دروس سوم ریاضی یکجا 13 15758 aminmoin
دانلود کتاب حل المسائل فیزیک 3 رشته ریاضی 1 10240 aminmoin
انلود کتاب حل المسائل حسابان سال سوم ریاضی فیزیک 0 3049 alireza77
حل المسائل ریاضی سال سوم تجربی 0 2995 alireza77
درخواست حل المسائل دروس سوم ریاضی 1 3461 mohsen
دانلود کتاب حل المسائل هندسه ۲ – سوم ریاضی فیزیک 1 4106 sepehr
دوستان 1 2196 admin
lllll جک جدید 93 llllll 7 3841 mohsen
::. چت روم گام به گام .:: 1 3655 darkroom
جدیدترین روش تقلب 2014 (طنز) 1 5190 admin
عکس خرخون ترین فرد دنیا ؟!؟! 1 6710 admin
کدوم خرخون تره؟ 0 3218 mohsen
>>> بیا ببین اینجا چه خبره ؟!؟!؟ 0 2283 mohsen
دانلود سوالات و پاسخ تشريحي كنكور رياضي 93 0 2492 mohsen
لطفا حا المسایل تمامی دروس دوم تجربی را در سایتتون بگذارید 0 2892 fateme
گام به گام ریاضی هفتم 2 3103 admin
با سلام 7 3297 sara001
مدیر بازدید : 1933 جمعه 30 آبان 1393 نظرات (0)

 

 

CSS

 

نام کتاب :  آموزش کامل  CSS

نویسنده : علیرضا حسین زاده

ناشر  پارس بوک

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  114

قالب کتاب : PDF  

حجم فایل :   2,450  Kb

توضیحات :  CSS روشی ساده برای نمایش چیدمان و جلوه‌های تصویری (مانند نوع قلم، رنگ و اندازه‌ها) بر صفحه‌های وب اند. الگوهای آبشاری از جنس زبان‌های نشانه‌گذاری، با ساختار متن ساده رایانه هستند و درون هرکدام، دستورهایی آبشار مانند و پی‌درپی، برای چگونگی نمایش هر صفحه وب افزوده می‌شود. به گفته‌ای ساده تر، این دستورها روش نشان داده شدن قلم‌ها و اندازه شان، رنگ‌ها و پس زمینه‌ها، روش چیدمان موزاییک‌های دربرگیرنده داده‌ها (دیواره‌ها)، و بسیاری دیگر از عنصرهای ساختار هر صفحه وب را، درون خود جای می‌دهند. بیشترین استفاده‌ای که از این زبان در حال حاضر می‌شود مشخص کردن سبک صفحهٔ وب HTML و XHTML است ولی آن را می‌توان بر هر نوع مستند XML از جمله SVG و XUL  اعمال کرد. نگهداری و تغییر مشخصات  CSS به عهدهٔ کنسرسیوم وب جهانگستر است.

 

مدیر بازدید : 1925 جمعه 30 آبان 1393 نظرات (0)

دانلود کتاب آموزش PHP از مقدماتی تا پیشرفته‎

 

آموزش پی اچ پی

نام کتاب :  آموزش PHP از مقدماتی تا پیشرفته‎

نویسنده : محسن رجبی

ناشر :  پارس بوک

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  135

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  2,630  کیلوبایت

توضیحات : این کتاب در قالب یک پروژه پایانی در دانشگاه شروع به آموزش PHP کرده و آن را از مبتدی تا حرفه ایی تدریس میکند و همچنین Ajax در آن به خوبی آموزش داده شده و همراه این کتاب 110 مثال قرار داده شده است که همه مثال ها درون کتاب کامل توضیح داده شده است. این کتاب یکی از کاملترین و در عین حال ساده ترین منابع برای آموزش مقدماتی تا پیشرفته زبان برنامه نویسی PHP است.

 

مدیر بازدید : 519 یکشنبه 15 تیر 1393 نظرات (0)

طراحي  سايت

آموزش کامل طراحي سايت - بخش اول

به يادگار آنکه او هميشه با من است...


مقدمه 
اساس آموزش طراحي سايت ارائه شده در اين بخش براساس زبان HTML و اسکريپ نويسي با CSS و Jscript است. توجه کنيد استفاده از زبانهاي PHP و ASP تا حدود زيادي توسط HTML قابل پياده سازي هستند اما از آنجا که هميشه افرادي هستند که بايد تخصص هاي پيچيده پيچيده داشته باشند تا خبرگي خود را نشان دهند از زبانهاي پيچيده تري غير از HTML سود مي برند.  به زعم نويسنده ساده زيباست.

نيازمنديها

1- نرم افزار و محيط طراحي سايت: پياده سازي و اجراي وب سايت با برنامه ساده notepad قابل انجام است. برخي نرم افزارهاي ديگر مانند مايکروسافت FrontPage نيز وجود دارند که اصلاً توصيه نمي شود. من به شما برنامه ماکرومديا DreamWeaver را پيشنهاد مي کنم که مي توانيد آنرا از اين لينک دانلود کنيد. البته اکنون شرکت ماکرومديا توسط شرکت Adobe خريداري شده و ممکن است لينک مربوط تغيير کرده باشد.

2- آشنائي کار با گرافيک: درک صحيح از فايلهاي صوتي، تصويري و عکس در طراحي بنرها و انواع افزونه هاي تصويري يا صوتي بسيار الزامي است. برنامه Adobe Photoshop و Xara 3d پيشنهاد من هستند. در ضمن حتما" در بخش آشنائي با فرمت فايلهاي صوتي، تصويري و عکس را مطالعه کنيد.

3- مرورگر يا Browser :  نرم افزاري است که توسط آن صفحات وب به اجرا در مي آيند. Internet Explorer  و mozilla firefox از مهمترين مرورگرها هستند. در سيستم عامل هاي Apple mackintosh از مرورگر Netscape استفاده مي شود که در ايران کاربردي ندارد. همچنين Google croom, Safari  و Opera نيز از ديگر مرورگرهاي موجود هستند.

  استفاده از نرم افزارهاي طراحي سايت توانمندي مانند DreamWeaver کار طراحي را بسيار ساده مي کند و شايد تصور کنيد بدون يادگيري کدنويسي هم مي توانيد وب سايت طراحي کنيد. اما نرم افزار هميشه آنچه را که مي تواند توليد مي کند نه آنچه که مي خواهيد. بنابراين به جاي آنکه در طراحي در خدمت نرم افزار باشيد با يادگيري کدنويسي نرم افزار را به خدمت بگيريد.


تهيه مقدمات

صفحات وب را با فرمت htm, mht, php, aspx, ... مي توان ذخيره کرد. وقتي از اينترنت يک صفحه اينترنتي را ذخيره مي کنيد با فرمت htm ذخيره شده و معمولا يک پوشه با نام همان صفحه اينترنتي در کنار صفحه شما مانند زير مشاهده خواهد شد. اسکريپت ها، تصاوير و ساير افزونه ها درون اين پوشه هستند. همه چيز را توضيح خواهم داد، عجله نکنيد.

اين پوشه که با حذف آن صفحه اينترنتي نيز حذف خواهد شد ما را به مفهوم url مطلق و نسبي مي رساند. ما به عنوان يک کاربر به هنگام بازديد از يک سايت به url آن سايت رجوع مي کنيم. url يعني Uniform Resource Locator که يک آدرس منحصر به فرد است. براي نمونه شما وقتي به وب سايت من سر مي زنيد به url من يعني http://www.parsmodir.com رجوع مي کنيد اما من به آدرس فايلهاي خودم با استفاده از پرتکل ftp به جاي http مي کنم. پس شما هنگاميکه يک طراح سايت هستيد با آدرس فايلها سر و کار داريد نه آدرس هاي اينترنتي.

HTTP: hypertext transfer protocol

FTP:file transfer protocol

مفهوم url مطلق يعني ارجاع به آدرس هاي اينترنتي و url نسبي يعني ارجاع به فايلها. بنابراين زمانيکه شما سايت خود را طراحي مي کنيد هميشه از url نسبي استفاده مي کنيد مگر آنکه بخواهيد به يک سايت ديگر آدرس بدهيد. در بحث ايجاد hyperlink يعني بخش سوم بيشتر توضيح خواهم داد. فقط سردرگم نشويد و ادامه بدهيد.

براي شروع يک پوشه درست کنيد. اين پوشه فضاي اينترنت است و با بيرون آن هيچ کاري نداريد. صفحه اصلي يا home Page سايت خود را با نامي مانند index.htm در اين پوشه ايجاد خواهيد کرد. در اين پوشه ساير پوشه هاي اصلي سايت خود را ايجاد کنيد. براي مثال يک پوشه براي عکس، يک پوشه براي فايلهاي css و يک پوشه براي صفحات فرعي سايت. به نمونه زير توجه کنيد:

طراحي سايت

براي نمونه تصاويري که مي خواهيد در سايت خود استفاده کنيد را در پوشه img ذخيره کنيد. حال فرض کنيد يک عکس با نام Rose.gif در پوشه img ذخيره کرده ام. شما اين فايل را با آدرس www.parsmodir.com/img/rose.gif خواهيد ديد ولي من آنرا به صورت "img/rose.gif" مي شناسم. طراح سايت از آدرس مختصر نسبي استفاده مي کند. بنابراين حالا فايلها و پوشه هاي لازم را ايجاد کنيد و سپس با يکديگر نحوه طراحي صفحه index.htm را آغاز خواهيم کرد.


شروع طراحي

آشنائي با برچسب ها

1. برچسب html : زبان HTML زبان برچسب ها يا Tag ها است. هميشه يک سايت با برچسب html به صورت زير شروع و تمام مي شود.

2. برچسب head : اين برچسب بعد از < html >  مي آيد. کدهاي اين قسمت توسط مرورگر مشاهده شده اما از ديد کاربر پنهان هستند. بيشتر موتورهاي جستجو مانند گوگل ابتدا اين کدها را بررسي مي کنند.

3. بر چسب body : اين برچسب پس از پايان کدهاي head قرار گرفته و بدنه سايت را مي سازد. کدهاي قابل رويت در اين بخش قرار مي گيرند.

تمرين اول:  در برنامه notepad  کدهاي زير را بنويسيد:


صفحه را با نام index.htm ذخيره کنيد. دقت کنيد در برنامه notepad حتما در قسمت save as type گزينه all files را انتخاب کنيد تا پسوند txt خوبخود به انتهاي نام فايل شما اضافه نشود. حال برنامه ذخيره شده را که آيکوني مانند زير دارد را باز کنيد. اين اولين تجربه شما در طراحي سايت را تبريک مي گويم. اگر از اينترنت اکسپلورر استفاده کنيد يا از فايرفکس با يکي از دو آيکون زير مواجه خواهيد شد.

internetfirefox

4. برچسب title : اين برچسب در بخش head  قرار مي گيرد و عنوان صفحه روي مروگر يا نوار ابزار را مشخص مي سازد.

با قرار دادن کدهاي زير در بين برچسب هاي head و نمايش صفحه با مرورگر در نوار ابزار ويندوز و نوار عنوان خود صفحه نام Parsmodir را خواهيد ديد.

- صفحه را ذخيره کنيد و با اگر همزمان توسط مرورگر نيز باز است دکمه F5 را فشار دهيد تا بروزرساني شود. يا اگر مروگر را بسته ايد دوباره صفحه را باز کنيد. فشار داده دکمه دکمه F5 در مرورگر براي refresh کردن است و اگر درحال طراحي يک صفحه هستيد به جاي آنکه مدام صفحه را ببنديد و باز کنيد آنرا باز نگه داريد و با زدن دکمه F5 آنرا بروزرساني کنيد تا تغييرات را مشاده کنيد.


ويژگيها و ارزش ها

هر برچسب يک سري ويژگي يا attribute دارد که براساس مقداري که به آن داده مي شود قابل دستکاري است. براي نمونه کد زير باعث مي شود پس زمينه به رنگ آبي تغيير کند:

ارزش ها هميشه درون يک زوج گيومه قرار مي گيرند.


فارسي کردن صفحه

اگر صفحه فارسي مي سازيد حتما بايد به مرورگر اعلام کنيد. اين دستور بايد به مرورگر اعلام شود نه کابر بنابراين در بخش head کدهاي زير را وارد کنيد:

- اگر براي کدنويسي از notepad استفاده مي کنيد به هنگام ذخيره يک صفحه فارسي در منوي encoding يکي از گزينه هاي UTF-8 يا Unicode را انتخاب کنيد.مشاهده تصوير

- در برنامه Dreamweaver نيز از منوي modify گزينه page properties را انتخاب کنيد. در کادر ظاهر شده از قسمت encoding يکي از گزينه هاي UTF-8 يا Unicode را انتخاب کنيد. مشاهده تصوير

در يک صفحه فارسي اگر از عبارتهاي لاتين نيز استفاده کنيد همه چيز بهم خواهد ريخت. براي رفع اين مشکل از ويژگي dir به صورت زير استفاده کنيد:

آنچه تاکنون آموختيد ايجاد يک صفحه فارسي مقدماتي بوده است. در ادامه بايد اصول درج متن، طراحي جدول و نيز کار با رسانه هاي تصويري و صوتي را فرا بگيريد. بعد از اين مرحله به عنوان يک طراح مبتدي بايد مهارت هاي اسکريپ نويسي و کار با فايلهاي CSS را فرا بگيريد تا به يک کطراح متوسط upgrade شويد. در نهايت طراحي وب سايتهاي پويا را آموزش خواهم داد و آنگاه شما به عنوان يک حرفه اي تنها با تمرين زياد مي توانيد مهارت هاي خود را به اوج برسانيد.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    سوالات آزمون هاي كدام موسسه به كنكور شباهت بيشتري دارد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 145
  • کل نظرات : 222
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1020
  • آی پی امروز : 123
  • آی پی دیروز : 63
  • بازدید امروز : 236
  • باردید دیروز : 140
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 546
  • بازدید ماه : 2,981
  • بازدید سال : 32,873
  • بازدید کلی : 2,751,142